Julian Karewicz

Julian-Karewicz

Przez wiele lat pełnił funkcję szefa baru na Solcu 44, oraz head grill mastera w firmie Weber Grills. Autor bloga “barkuchnia” w magazynie kulinarnym Kukbuk oraz współautor książki “Przepisy i Opowieści”, wyróżnionej przez Gourmand Cokbook Awards jako jednej z najlepszych książek kulinarnych 2016 roku. Dziś animator kulinarny w studio Comfort Food w hali Koszyki, sędzia w konkursach barmańskich. Fascynuje się lokalnym produktem, food and wine paringiem oraz barmaństwem, w którym więcej się gotuje, niż żongluje.


»
-->

Aby przeglądać tę witrynę musisz mieć ukończone 18 lat.

To browse this website you must be at least 18 years old.

Wychodzę - Exit


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

This site uses cookies to deliver services in accordance with the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access cookies on your browser or the configuration of the service.